Motive pentru care ar trebui sa cumperi un aspirator vertical

Un aspirator vertical este mult mai usor de utilizat decat un aspirator traditional. In primul rand, este usor, subtire si mai confortabil, ceea ce face mai usoara manevrarea printre piesele de mobilier. De asemenea, nu exista probleme cu transferul sau intre camere sau de la etaj la parter. Nu este nevoie ca oamenii sa se aplece – fiind astfel foarte apreciat in special de persoanele in varsta si de toti cei care sufera de dureri de spate.

  • Aspiratoare fara fir

Datorita faptului ca sunt alimentate de o baterie durabila, aceste aspiratoare pot functiona complet fara fir. Atunci cand se alege un astfel de aspirator, persoanele nu vor depinde de lungimea cablului si de locatia prizei. Se poate aspira cu usurinta intregul apartament, fara a fi nevoie sa se deconecteze cablul sau sa se foloseasca un prelungitor suplimentar.

  • Aspiratoare fara saci

Aspiratoarele verticale moderne nu au saci. In schimb, au containere incorporate in care care se aduna praful – acest lucru este o solutie practica si convenabila. Aspiratorul vertical fara sac, aspira praful si impuritatile si apoi le introduce in container printr-o miscare de vortex. Drept urmare, murdaria este separata in mod eficient de aer si trece imediat in recipientul dedicat.

Dupa terminarea aspirarii, pur si simplu se goleste rezervorul deasupra cosului, se spala complet si se sterge la final. Lipsa sacilor nu este doar comoditate, ci si economie, deoarece nu se mai dau bani pe consumabile.

  • Aspiratoare 2 in 1

Cele mai multe aspiratoare verticale disponibile in comert (cele care functioneaza pe baterie) se pot lauda cu un design 2 in 1. Acesta inseamna ca atat carcasa aspiratorului cu motorul, cat si bateria pot fi detasate cu usurinta. In acest fel, se va obtine un aspirator de mana, care este excelent pentru aspirarea unghiurilor si a altor zone inguste. Un astfel de aspirator va permite persoanelor sa scape rapid de firimiturile de pe canapea sau sa aspire complet interiorul masinii.

Un aspirator vertical este unul dintre acele electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca din nici o casa. Sunt confortabile, functionale si sunt perfecte pentru apartamentele cu un spatiu limitat.

imobilix.ro

https://imobilix.ro

Articole pe aceeași temă

Cum alegi paturi pentru dormitor in functie de dimensiunea camerei?

Atunci cand se are in vedere amenajarea unui dormitor, patul este cel mai important element care trebuie ales si integrat in acest spatiu. Totusi, modelele spectaculoase de paturi pentru dormitor ii…

Citește

Cum iluminezi in mod corespunzator gradina?

Pentru ca si noaptea, gradina trebuie sa arate bine, este necesar ca proprietarii sa gaseasca sursele de lumina artificiala perfecte pentru acest loc. Fiind locul ideal pentru petreceri impreuna cu…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Care sunt etapele de constructie a unei case pasive?

  • November 18, 2022
Care sunt etapele de constructie a unei case pasive?

Ce face un agent imobiliar si ce calitati trebuie sa aiba?

  • October 24, 2022
Ce face un agent imobiliar si ce calitati trebuie sa aiba?

Criteriile de care sa tii cont cand iti alegi terenul pentru casa?

  • September 6, 2022
Criteriile de care sa tii cont cand iti alegi terenul pentru casa?

Cel mai mare proiect imobiliar de pe piata din Romania

  • August 9, 2022
Cel mai mare proiect imobiliar de pe piata din Romania

De ce este locatia atat de importanta in domeniul imobiliar?

  • July 14, 2022
De ce este locatia atat de importanta in domeniul imobiliar?

Aspecte de luat in seama la achizitionarea unui apartament nou

  • June 8, 2022
Aspecte de luat in seama la achizitionarea unui apartament nou