Motive pentru care ar trebui sa cumperi un aspirator vertical

Un aspirator vertical este mult mai usor de utilizat decat un aspirator traditional. In primul rand, este usor, subtire si mai confortabil, ceea ce face mai usoara manevrarea printre piesele de mobilier

0
449
apirator vertical

Un aspirator vertical este mult mai usor de utilizat decat un aspirator traditional. In primul rand, este usor, subtire si mai confortabil, ceea ce face mai usoara manevrarea printre piesele de mobilier. De asemenea, nu exista probleme cu transferul sau intre camere sau de la etaj la parter. Nu este nevoie ca oamenii sa se aplece – fiind astfel foarte apreciat in special de persoanele in varsta si de toti cei care sufera de dureri de spate.

  • Aspiratoare fara fir

Datorita faptului ca sunt alimentate de o baterie durabila, aceste aspiratoare pot functiona complet fara fir. Atunci cand se alege un astfel de aspirator, persoanele nu vor depinde de lungimea cablului si de locatia prizei. Se poate aspira cu usurinta intregul apartament, fara a fi nevoie sa se deconecteze cablul sau sa se foloseasca un prelungitor suplimentar.

  • Aspiratoare fara saci

Aspiratoarele verticale moderne nu au saci. In schimb, au containere incorporate in care care se aduna praful – acest lucru este o solutie practica si convenabila. Aspiratorul vertical fara sac, aspira praful si impuritatile si apoi le introduce in container printr-o miscare de vortex. Drept urmare, murdaria este separata in mod eficient de aer si trece imediat in recipientul dedicat.

Dupa terminarea aspirarii, pur si simplu se goleste rezervorul deasupra cosului, se spala complet si se sterge la final. Lipsa sacilor nu este doar comoditate, ci si economie, deoarece nu se mai dau bani pe consumabile.

  • Aspiratoare 2 in 1

Cele mai multe aspiratoare verticale disponibile in comert (cele care functioneaza pe baterie) se pot lauda cu un design 2 in 1. Acesta inseamna ca atat carcasa aspiratorului cu motorul, cat si bateria pot fi detasate cu usurinta. In acest fel, se va obtine un aspirator de mana, care este excelent pentru aspirarea unghiurilor si a altor zone inguste. Un astfel de aspirator va permite persoanelor sa scape rapid de firimiturile de pe canapea sau sa aspire complet interiorul masinii.

Un aspirator vertical este unul dintre acele electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca din nici o casa. Sunt confortabile, functionale si sunt perfecte pentru apartamentele cu un spatiu limitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here