Cum alegi paturi pentru dormitor in functie de dimensiunea camerei?

Un loc in care sunt realizate piese de mobilier tapitate, de calitate si conform cerintelor clientilor sai, este fabrica de canapele CasaEduard.ro

0
245
pat tapitat

Atunci cand se are in vedere amenajarea unui dormitor, patul este cel mai important element care trebuie ales si integrat in acest spatiu. Totusi, modelele spectaculoase de paturi pentru dormitor ii fac pe cei care au la dispozitie un spatiu mic sa se intristeze, deoarece nu pot integra un astfel de pat si in dormitorul lor.

In realitate insa, exista posibilitatea de a se bucura de un pat la fel de spectaculos, dar la dimensiunile de care au nevoie, daca aleg sa il faca pe comanda. Iar un loc in care sunt realizate piese de mobilier tapitate, de calitate si conform cerintelor clientilor sai, este fabrica de canapele CasaEduard.ro.

Ce modele de paturi pentru dormitor mic pot fi alese?

Indiferent ce dimensiuni are dormitorul, patul este piesa centrala a acestuia si trebuie sa ofere spatiul si confortul necesar persoanelor care il vor folosi. De aceea, alegerea unui pat dublu, dar mai ingust, poate fi de mare ajutor pentru a mai castiga spatiu.

In plus, daca se opteaza pentru un pat tapitat, acesta ar trebui sa fie intr-o culoare deschisa, astfel incat sa ofere o senzatie de aerisit si luminozitate.

Pat tapitat | Paturi pentru dormitor | CasaEduard.ro

paturi pentru dormitor

De asemenea, daca dormitorul este destinat unei singure persoane, un pat single va fi mult mai usor de integrat in amenajarea dormitorului mic. Chiar si un pat care include noptiere poate fi o solutie buna, deoarece elimina nevoia de a mai adauga alte corpuri de mobilier suplimentare, pentru a depozita diferite obiecte.

Un alt model de pat care este foarte util intr-un dormitor mic este patul cu lada sau sertare, mai ales ca dimensiunile acestora sunt mari, permitand astfel depozitarea lucrurilor de tot felul, chiar si a pernelor si pilotei, atunci cand nu sunt folosite.

In schimb, cei care se bucura de un dormitor spatios au o libertate mai mare in alegerea modelelor de paturi pentru dormitor, singurele criterii care ar trebui sa tina cont fiind stilul de amenajare si preferintele personale.

Prin urmare, alegerea unui pat pentru un dormitor mic poate fi una dificil de realizat, insa cu putina imaginatie si consiliere din partea producatorilor, rezultatul final va fi unul uimitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here