Top 10 marci de tapet

Wallpaper-urile moderne de astazi fac furori avand viziunea si know-how-ul de a reinterpreta stilurile populare din trecut pentru a fi la fel de creative precum cele de azi.

Graham&Brown

Infiintata in 1946 de doi dintre cei mai buni prieteni, Graham & Brown, este acum un brand global de wallpaper. Respectand traditia si istoria sa, pastrand totodata topul tendintelor, ofera o selectie spectaculoasa de tapet de la designeri de renume.

Cole&Sons

Colectia vasta a lui Cole & Sons, cu desene originale si imagini de fundal din secolele XVIII-XX, a atras numerosi clienti, inclusiv pe regina Elisabeta a II-a, Casa Alba si Casele Parlamentului. Imaginile de fundal ale acestora sunt un amestec perfect de inovatie si traditie.

Zoffany

La inceput, Zoffany, care a furnizat tapiterii istorice pentru institutii private, a devenit o casa tipografica cu un tapet de renume international, apreciata pentru calitate si inovatie, combinata cu o estetica sofisticata si eleganta.

Sanderson

Arthur Sanderson si-a inceput activitatea in 1860, importand si comercializand tapetul francez. Gama sa diversificata a evoluat de-a lungul anilor, iar cea de astazi include modele florale stilizate, texturi simple, dungi impresionante, toate imprimate in Marea Britanie.

Osborne&Little

Osborne & Little este unul dintre cele mai importante nume din lume in designul de tesaturi si tapet. Infiintata in anii 60, succesul marcii poate fi atribuit abordarii sale imaginative, creand atat stiluri clasice, cat si contemporane, din diverse surse de inspiratie.

Beasties Timborous

Beasties Timborous este un studio infiintat in 1990 de doi prieteni care s-au intalnit la Scoala de Arta Glasgow. Marca castigatoare cu numeroase premii, apreciata pe plan international, ofera o gama diversa de stiluri.

Hygge & West

Hygge & West a fost fondata in 2008, in spiritul conceptului danez. Marca isi propune sa sarbatoreasca lucrurile mici si momentele de zi cu zi de-a lungul vietii, creand produse pentru a cultiva un mediu confortabil si frumos in care aceste momente pot fi savurate.

Christian Lacroix 

Casa Christian Lacroix este unul dintre cele mai cunoscute branduri de moda din lume. Gama de wallpapere extravagante a marcii este inspirata din traditiile tiganesti si provensale.

imobilix.ro

https://imobilix.ro

Articole pe aceeași temă

Cum alegi paturi pentru dormitor in functie de dimensiunea camerei?

Atunci cand se are in vedere amenajarea unui dormitor, patul este cel mai important element care trebuie ales si integrat in acest spatiu. Totusi, modelele spectaculoase de paturi pentru dormitor ii…

Citește

Cum iluminezi in mod corespunzator gradina?

Pentru ca si noaptea, gradina trebuie sa arate bine, este necesar ca proprietarii sa gaseasca sursele de lumina artificiala perfecte pentru acest loc. Fiind locul ideal pentru petreceri impreuna cu…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Care sunt etapele de constructie a unei case pasive?

  • November 18, 2022
Care sunt etapele de constructie a unei case pasive?

Ce face un agent imobiliar si ce calitati trebuie sa aiba?

  • October 24, 2022
Ce face un agent imobiliar si ce calitati trebuie sa aiba?

Criteriile de care sa tii cont cand iti alegi terenul pentru casa?

  • September 6, 2022
Criteriile de care sa tii cont cand iti alegi terenul pentru casa?

Cel mai mare proiect imobiliar de pe piata din Romania

  • August 9, 2022
Cel mai mare proiect imobiliar de pe piata din Romania

De ce este locatia atat de importanta in domeniul imobiliar?

  • July 14, 2022
De ce este locatia atat de importanta in domeniul imobiliar?

Aspecte de luat in seama la achizitionarea unui apartament nou

  • June 8, 2022
Aspecte de luat in seama la achizitionarea unui apartament nou