Podul unei locuinte poate fi transformat intr-un apartament modern

Orice persoana care locuieste la casa si dispune de un pod se poate considera cea mai norocoasa persoana din lume. De ce?

0
864
amenajarea podului

Podul unei locuinte poate fi transformat intr-un apartament modern

Orice persoana care locuieste la casa si dispune de un pod se poate considera cea mai norocoasa persoana din lume. De ce? Pentru ca acel pod poate fi transformat intr-un spatiu de locuit exemplar. Multe persoane folosesc podul ca si un spatiu de depozitare pentru lucrurile inutile insa sunt si oameni care au invatat sa profite si sa isi creeze un spatiu pe care il pot inchiria sau il pot folosi pentru oaspeti. Uneori, podul poate fi transformat intr-o mica garsoniera. Cu ajutorul unui designer bun, cu o perspectiva buna asupra lucrurilor, podul devine spatiul ideal pentru ca un membru al familiei sa locuiasca.

Tavanul fals este o solutie perfecta pentru a crea impresia de spatiu si pentru a da inaltimea necesara unei camere locuibile. Se pot lasa o parte din grinzi la vedere pentru ca aspectul creat sa fie cat mai modern insa cu mici accente retro. In loc de traditionalul bec, se pot monta spoturi sau luminatoare care dau luminozitate si caldura unei camere atat de intunecate.

Ce obiecte de mobilier pot fi incluse in amenajarea podului?

In primul rand canapeaua extensibila care se poate transforma in pat si care poate sustine doua, pana la trei persoane, cateva scaune si o masuta moderna, un televizor este imperios necesar si de ce nu, si o mini biblioteca sau macar cateva rafturi suspendate cu carti pentru ca aceasta camera sa devina si una de relaxare.

Podul poate fi imbunatatit cu un spatiu de lucru, precum un mic birou dotat cu laptop, telefon si orice alt accesoriu necesar pentru ca munca sa fie desfasurata in deplina liniste. Podul este in general un spatiu mai greu accesibil de aceea aici isi pot gasi un mic refugiu pentru a termina un proiect sau chiar pentru a-si exersa talentele. Un pod modern poate fi transformat chiar si intr-un spatiu de exersare a talentului. Asadar, cei care canta la vioara, la chitara, cei care fac parte dintr-o formatie sau cos la masina, tricoteaza, croseteaza, isi pot gasi in pod un refugiu pentru a face tot ceea ce le place.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here