Modificari mici cu efecte de transformari mari in apartament

Unii oameni sunt de parere ca pentru a schimba ceva in apartament trebuie sa cheltuiasca foarte multi bani, sa schimbe obiectele de mobilier care costa foarte mult, sa apeleze la specialisti in acest sens. Adevarul este ca in casa se mai pot face si reconditionari, mici modificari care pot schimba complet aspectul fiecarei camere. Fie el nou sau vechi, apartamentul poate imbraca haine noi si fara sume exorbitante.

Ce pot face locatarii in acest sens? Modificari apartament

In primul rand pot schimba interupatoarele care pot da un aspect estetic, nu doar pur functional. Intrerupatorul poate transforma o casa imbatranita in una intinerita, fiind mici detalii care sunt usor de observat de invitati. Fie ca oamenii cumpara un intrerupator nou, il adapteaza pe cel vechi sau il curata si aplica pe perete in jurul acestuia un sticker decorativ, aspectul incaperii va fi schimbat!

In plus, usile din interiorul apartamentului dar si usa de la intrare daca sunt imbunatatite, daca sunt vopsite sau se aplica stickere decorative sau chiar tapet, acestea vor schimba complet look-ul locuintei. Este suficient sa le fie adaugata o nota personala cu foarte putini bani: schimbarea clantei, adaugarea unor accente colorate sau schimbarea culorii usii, toate aceste optiuni sunt perfecte pentru a face mici modificari in locuinta.

Uneori nu este nevoie de schimbarea intregului mobilier al unei incaperi pentru a exista o modificare vizibila ci poate fi suficienta schimbarea lustrei, cumpararea unui nou abajur sau realizarea unui abajur personalizat din materiale reciclate sau reciclabile.

Perdelele si jaluzelele sunt alte obiecte care, daca sunt schimbate, pot schimba aspectul intregii locuinte. Perdelele trebuie sa fie tinute cat mai curate cu putinta iar jaluzelele noi pot fi cat mai viu colorate. Pentru baie sau bucatarie, este suficient ca locatarii sa schimbe un robinet sau chiar chiuveta, precum si colacul de toaleta si totul va capata un look nou.

Cu alte cuvinte, oamenii pot sa isi organizeze locuinta si sa o personalizeze cu bani putini, fara a fi necesare investitiile exagerate si cumparaturile in multe rate.

imobilix.ro

https://imobilix.ro

Articole pe aceeași temă

Cum alegi paturi pentru dormitor in functie de dimensiunea camerei?

Atunci cand se are in vedere amenajarea unui dormitor, patul este cel mai important element care trebuie ales si integrat in acest spatiu. Totusi, modelele spectaculoase de paturi pentru dormitor ii…

Citește

  • Diverse
  • November 11, 2021
  • 2 minutes Read
Sfaturi utile care te ajuta real sa cumperi casa visurilor tale

Gasirea casei visurilor nu este o misiune imposibila, avand in vedere ca in prezent exista numeroase practici care faciliteaza identificarea, alegerea si decizia cu privire la optiunea potrivita. In acest…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Care sunt etapele de constructie a unei case pasive?

  • November 18, 2022
Care sunt etapele de constructie a unei case pasive?

Ce face un agent imobiliar si ce calitati trebuie sa aiba?

  • October 24, 2022
Ce face un agent imobiliar si ce calitati trebuie sa aiba?

Criteriile de care sa tii cont cand iti alegi terenul pentru casa?

  • September 6, 2022
Criteriile de care sa tii cont cand iti alegi terenul pentru casa?

Cel mai mare proiect imobiliar de pe piata din Romania

  • August 9, 2022
Cel mai mare proiect imobiliar de pe piata din Romania

De ce este locatia atat de importanta in domeniul imobiliar?

  • July 14, 2022
De ce este locatia atat de importanta in domeniul imobiliar?

Aspecte de luat in seama la achizitionarea unui apartament nou

  • June 8, 2022
Aspecte de luat in seama la achizitionarea unui apartament nou