De ce tot mai multi aleg o firma pentru property management?

Specialistii de la Imobilis.ro prezinta toate avantajele pe care le au persoanele fizice sau juridice in urma colaborarii cu firmele care se ocupa de administrarea proprietatilor.

0
975
property management in Bucuresti

Bucurestiul este un oras mare, iar cei care au imobile de inchiriat sunt persoane ocupate si, de cele mai multe ori, nu au timpul necesar pentru a se ocupa de tot ceea ce este necesar pentru ca imobilele sa fie ocupate de persoane de incredere, pentru a evita toate neplacerile care survin din alegerea gresita a unui chirias. De aceea, tot mai multi proprietaru apeleaza la servicii de property management in Bucuresti.

Specialistii de la Imobilis.ro prezinta toate avantajele pe care le au persoanele fizice sau juridice in urma colaborarii cu firmele care se ocupa de administrarea proprietatilor.

Ce servicii ofera firmele de administrare imobiliara

Specialistii care se ocupa de reprezentare imobiliara asigura totodata si consultanta sau sprijin pentru inchirierea de imobile, in asa fel incat proprietatile sa fie promovate cat mai bine si cat mai activ, dar mai ales in mod cat mai eficient. Pentru a fi identificati si selectati potentialii clienti, se fac cercetari amanuntite si se sta de vorba cu fiecare proprietar.

In plus, in momentul incheierii contractului de inchiriere, acesta este special conceput in conformitate cu normele legale existente. Sunt incheiate procese verbale in care sunt trecute toate bunurile pe care persoana respectiva le ia in primire si sunt specificate totodata utilitatile existente in imobil.

Firmele care se ocupa de administrarea de imobile au posibilitatea de a incasa si chiria prevazuta in contract sau pot verifica facturile existente pentru utilitati si pot asigura personal de specialitate, in cazul in care apar situatii in care persoanele care inchiriaza au probleme sau sunt nemultumite de anumite aspecte.

Reprezentare imobiliara | property management in Bucuresti | Imobilis.ro

reprezentare imobiliara

Specialistii de la Imobilis.ro au si experienta necesara in scopul de a reprezenta proiecte imobiliare, in asa fel incat clientii sa fie gasiti foarte repede. Specialistii in domeniu au ca scop si asigurarea bunului mers pentru tranzactii si pentru promovarea tuturor imobilelor in mod cat mai personalizat, pana in momentul in care este semnat contractul de vanzare – cumpare. In plus, specialistii acorda o deosebita atentie pentru toate proiectele incluse in contracte si pun accent pe selectarea clientilor si pentru absolut toate procedurile incluse in tranzactie.

Apeland la specialistii de la Imobilis.ro, proprietarii de imobile care vor sa le inchirieze sau sa le vanda vor avea clienti mai repede, ceea ce inseamna ca vor valorifica mult mai usor si mai rapid proprietatile pe care le detin. In plus, stresul si bataia de cap dispar complet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here