Cum sa alegi patul pentru dormitorul matrimonial

In primul rand, cei aflati in cautarea unui pat trebuie sa fie atenti la designul acestuia. Ideal este ca utilizatorii sa se indrepte catre cele potrivite pentru ei, in functie si de celelalte piese de mobilier din dormitorul matrimonial

0
707
patul-pentru-dormitorul-matrimonial

Somnul trebuie sa fie intotdeauna odihnitor si de calitate, pentru ca dimineata, toata lumea sa se trezeasca binedispusa. Avand in vedere gama variata de paturi, pe care oamenii o au la dispozitie, decizia finala poate fi una destul de dificila. In randurile ce urmeaza, utilizatorii pot gasi, insa detalii despre principalele elemente pe care trebuie sa le aiba in vedere, astfel incat sesiunea de cumparaturi sa fie una usoara.

Dimensiune

Pentru inceput, adultii trebuie sa se gandeasca la dimensiunea ideala. De regula, paturile matrimoniale sunt realizate pentru 2 persoane. Indicat este ca patul pentru dormitorul matrimonial sa fie suficient de spatios, pentru ca partenerii sa se simta comod si sa nu stea inghesuiti. Printre cele mai mari paturi se numara cele de 160 x 200 cm si cele de 180 x 200 cm. Bineinteles, modelele ideale trebuie sa alese si in functie de cati metri patrati utili are dormitorul, pentru ca langa pat sa mai ramana si suficient spatiu pentru 2 noptiere.

Avantajele de a cumpara patul pentru dormitorul matrimonial

Cadru

Un alt aspect important referitor la paturi este cadrul pe care sunt construite. Acesta poate fi, de exemplu din lemn sau din fier. Recomandat este ca utilizatorii sa cumpere modelul care se incadreaza perfect in atmosfera din dormitor. Mai mult, trebuie luata in considerare si rezistenta pe termen lung.

Spatiu de depozitare

Printre cele mai practice paturi se numara cele care au dedesubt si un spatiu de depozitare. El poate fi compartimentat sau pur si simplu intreg. Cert este ca toata lumea are nevoie de un loc in care sa puna pilotele si pernele atunci cand patul se strange. In acelasi timp, spatiul de depozitare poate fi folosit si pentru alte obiecte.

Cu picioare sau fara

In magazine exista atat paturi cu picioare, cat si paturi fara. Daca cele din prima categorie sunt usor instabile, intrucat picioarele se pot rupe in timp, paturile fara picioare sunt mult mai trainice, asigurand o utilizare indelungata fara probleme.

Design

Nu in ultimul rand, cei aflati in cautarea unui pat trebuie sa fie atenti la designul acestuia. In prezent exista foarte multe modele, iar ideal este ca utilizatorii sa se indrepte catre cele potrivite pentru ei, in functie si de celelalte piese de mobilier din dormitorul matrimonial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here