Cum amenajezi o bucatarie mica de bloc in mod eficient si modern?

O bucatarie mica de bloc poate determina proprietarii sa se simta extrem de constransi de spatiul pe care il au la dispozitie si sa considere ca o suprafata mai generoasa i-ar motiva sa petreaca mai mult timp gatind tot felul de retete delicioase sau cel putin sa aiba mai multa libertate de miscare.

De fapt, singur lucru care lipseste proprietarilor unui apartament mic de bloc pentru a se simti confortabil intr-o bucatarie mica este amenajarea eficienta si chiar armonioasa a obiectelor de mobilier in asa fel incat sa gaseasca repede toate lucrurile de care au nevoie si sa se bucure de momente placute alaturi de familie.

Strictul necesar este suficient pentru amenajarea unei bucatarii mici de bloc

In functie de forma incaperii si de preferintele proprietarilor, se poate amenaja bucataria mica de bloc intr-un spatiu primitor in care sa se integreze toate elementele necesare unei bucatarii functionale, iar avantajul suprafetei modeste este dat de faptul ca usureaza alegerile atunci cand vine vorba de decorare si de mobilare.

Cei care au nu au suficient spatiu pentru toate vasele, tacamurile, ustensilele si electrocasnicele adunate de-a lungul timpului care nu au chiar o importanta vitala in bucatarie, este foarte important sa fie sincer cu ei insisi si sa recunoasca de fiecare data daca au sau nu nevoie de respectivele obiecte. Astfel proprietarii vor observa care sunt cu adevarat obiectele necesare si de ce tip de spatii de depozitare au nevoie in bucatarie.

Solutii ingenioase de depozitare intr-o bucatarie mica de bloc

Pentru o depozitare ingenioasa intr-o bucatarie mica de bloc este important ca proprietarii sa apeleze la solutii de stocare pe verticala sau la suporturi de perete cu buzunare pentru a profita de orice centimetru disponibil.

De asemenea, pentru pahare, recipiente de condimente, tigai, oale se pot folosi suporturi suspendate iar pentru ca bolul cu fructe sa nu ocupe spatiu mult pe blatul mesei, se poate folosi de exemplu un cos de agatat.

Nu ultimul rand, specialistii recomanda folosirea dulapurilor si corpurilor verticale de mobilier pentru ca pe piata sunt puse la dispozitia cumparatorilor o multime de modele de suporturi de acest gen. De asemenea, sunt disponibile si modele de suporturi ce se pot monta pe interiorul usilor dulapurilor ideale pentru a depozita ustensilele sau tigaile.

imobilix.ro

https://imobilix.ro

Articole pe aceeași temă

Cum alegi paturi pentru dormitor in functie de dimensiunea camerei?

Atunci cand se are in vedere amenajarea unui dormitor, patul este cel mai important element care trebuie ales si integrat in acest spatiu. Totusi, modelele spectaculoase de paturi pentru dormitor ii…

Citește

  • Diverse
  • November 11, 2021
  • 2 minutes Read
Sfaturi utile care te ajuta real sa cumperi casa visurilor tale

Gasirea casei visurilor nu este o misiune imposibila, avand in vedere ca in prezent exista numeroase practici care faciliteaza identificarea, alegerea si decizia cu privire la optiunea potrivita. In acest…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Care sunt etapele de constructie a unei case pasive?

  • November 18, 2022
Care sunt etapele de constructie a unei case pasive?

Ce face un agent imobiliar si ce calitati trebuie sa aiba?

  • October 24, 2022
Ce face un agent imobiliar si ce calitati trebuie sa aiba?

Criteriile de care sa tii cont cand iti alegi terenul pentru casa?

  • September 6, 2022
Criteriile de care sa tii cont cand iti alegi terenul pentru casa?

Cel mai mare proiect imobiliar de pe piata din Romania

  • August 9, 2022
Cel mai mare proiect imobiliar de pe piata din Romania

De ce este locatia atat de importanta in domeniul imobiliar?

  • July 14, 2022
De ce este locatia atat de importanta in domeniul imobiliar?

Aspecte de luat in seama la achizitionarea unui apartament nou

  • June 8, 2022
Aspecte de luat in seama la achizitionarea unui apartament nou