Cea mai importanta bijuterie a dormitorului – sifonierul

Sifonierul sau dressingul, cum i se mai spune, este una dintre cele mai importante piese ale dormitorului. Aici membrii familiei isi tin hainele in ordine, isi pastreaza lenjeria si isi pot organiza asa cum considera de cuviinta tinutele pe care le au la dispozitie. Sifonierul nu se alege oricum, nu se amplaseaza in orice colt al camerei, ci trebuie ca utilizatorii sa acorde importanta criteriilor selectie, deoarece acest loc special creat pentru depozitarea hainelor, care poate avea numeroase sertare, rafturi si umerase, se poate transforma intr-un coltisor de vis sau intr-un real fiasco.

Sifonierul – o piesa versatila, care poate fi folosita pentru decorare si depozitare in orice camera a locuintei

Desi pana nu demult, oamenii obisnuiau sa amplaseze sifonierul in dormitor, acum tendintele in amenajare interioara le permite acestora sa isi depoziteze hainele oriunde in casa, unii proprietari optand chiar pentru incorporarea sifonierului in perete. Aceasta piesa aduce multe beneficii legate de spatiu, de design interior si de depozitare, fiind una dintre cele mai versatile piese de mobilier.

Culoarea sifonierului trebuie aleasa in raport cu camera, cu felul in care aceasta este amenajata. Cel mai bine este ca sifonierul sa fie vopsit in culori cat mai naturale si mai deschise, in variante de gri, bej sau crem, si se poate chiar opta pentru zugravirea peretilor in acelasi ton de culoare.

Forma usilor sifonierului este la fel de importanta, aceasta transformand piesa de mobilier intr-o adevarata vedeta. Sunt situatii in care proprietarii aleg usi cu modele aplicate, care imbunatatesc aspectul general, dar si situatii in care acestia se joaca cu designul usilor, care se pot deschide normal sau pot glisa.

Sifonierul incorporat in perete are avantajele lui. Hainele pot sta la fel de bine aranjate si expuse, doar ca vor fi admirate din propriul dormitor, fara ca proprietarii sa se mai plimbe din camera in camera, din dressing in dormitor si invers. Nu in ultimul rand, se poate opta si pentru inserarea ledurilor in interiorul sifonierului, astfel incat proprietarii sa isi poata vedea intreaga garderoba atunci cand lumina este difuza sau dimineata, inainte de a pleca la munca.

imobilix.ro

https://imobilix.ro

Articole pe aceeași temă

Cum alegi paturi pentru dormitor in functie de dimensiunea camerei?

Atunci cand se are in vedere amenajarea unui dormitor, patul este cel mai important element care trebuie ales si integrat in acest spatiu. Totusi, modelele spectaculoase de paturi pentru dormitor ii…

Citește

  • Diverse
  • November 11, 2021
  • 2 minutes Read
Sfaturi utile care te ajuta real sa cumperi casa visurilor tale

Gasirea casei visurilor nu este o misiune imposibila, avand in vedere ca in prezent exista numeroase practici care faciliteaza identificarea, alegerea si decizia cu privire la optiunea potrivita. In acest…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Care sunt etapele de constructie a unei case pasive?

  • November 18, 2022
Care sunt etapele de constructie a unei case pasive?

Ce face un agent imobiliar si ce calitati trebuie sa aiba?

  • October 24, 2022
Ce face un agent imobiliar si ce calitati trebuie sa aiba?

Criteriile de care sa tii cont cand iti alegi terenul pentru casa?

  • September 6, 2022
Criteriile de care sa tii cont cand iti alegi terenul pentru casa?

Cel mai mare proiect imobiliar de pe piata din Romania

  • August 9, 2022
Cel mai mare proiect imobiliar de pe piata din Romania

De ce este locatia atat de importanta in domeniul imobiliar?

  • July 14, 2022
De ce este locatia atat de importanta in domeniul imobiliar?

Aspecte de luat in seama la achizitionarea unui apartament nou

  • June 8, 2022
Aspecte de luat in seama la achizitionarea unui apartament nou